Bine ați venit!
Reducerea 5% la procurare
(022) 21-33-11
Zilnic 09:00 - 21:00.

Detalii

Sekrol sirop copii 150ml

1.Substanţa activă: Ambroxolum.

2. Compozitie si forma de prezentare: comp. 30mg N20 in blister.

3. Acţiunea farmacologica: Ambroxolul este metabolitul activ al bromhexinei. Stimuleaza activitatea celulelor seroase si celulele Clark ale mucoasei bronsice. Primele elimina mai mult component seros care lichefiaza mucusul bronsic si-i mareste volumul, iar celelalte excreta hidrolaze care scindeaza fibrele de mucopolizaharide din mucusul bronsic, ii reduc viscozitatea si-l fluidifica. Creste activitatea cililor vibratili si drenarea bronhiolelor si a bronhiilor. Stimuleaza si productia de surfactant. Reduce viscozitatea mucusului nazal si laringeal.

4.Indicaţii: Bronsita cronica obstructiva, bronsita astmatica, bronsiectaziile, astmul bronsic, mucoviscidoza, sinusita. Reabilitarea respiratorie intensiva in perioada pre- si postoperatorie.

5. Doze şi mod de administrare: Adulti cite 30 mg de 3 ori pe zi cu mult lichid dupa mese (lichidul creste eficacitatea ambroxolului). In tratamentul de durata cite 30 mg de 2 ori pe zi. Copii: 1,2-1,6 mg/kg/zi. Solutia 30 mg/5 ml sau siropul 30 mg/5 ml (=1 lingurita): adulti si copii peste 12 ani cite 2 lingurite de 2 ori pe zi, 1-2 ani cite 1\2 lingurita de 2 ori pe zi, 2-4 ani cite 3\4 de lingurita de 2 ori pe zi, 4-6 ani cite 1 lingurita de 2 ori pe zi, 6-12 ani cite 1,5 lingurita de 2 ori pe zi. Solutia si siropul 15 mg/5 ml se administreaza in doze respectiv de 2 ori mai mari ca cele precedente. In insuficienta renala dozele se reduc.

6.Contraindicaţii: Ulcerul gastric si duodenal, primul trimestru al sarcinii, hipersensibilitatea la preparat.

7.Precauţii: Bolnavii cu hiperreactivitate a cailor respiratorii. Sarcina si lactatia. Poate influenta capacitatea de conducere a vehiculelor a unor pacienti, in functie de particularitatile lor individuale.

8.Conditii de pastrare: Termen de valabilitate:3ani. Conditii de conservare: Temperatura camerei, loc uscat, ferit de lumina. Statutul legal: Cu prescriptie medicala.

Producator Bilim Pharmaceuticals AS

Spune parerea ta

Parerea ta despre: Sekrol sirop copii 150ml

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Качество

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.