Bine ați venit!
Reducerea 5% la procurare
(022) 21-33-11
Zilnic 09:00 - 21:00.

Detalii

Conținut:

"Hemoglovit" sirop 200 ml.; substanţe active: complex de hidroxid de fer (III) cu polimaltoză – 3,5 g, extract uscat de seminţe de viţă de vie – 0,7 g ; substanţe auxiliare: apă purificată, sorbat de potasiu, sirop din suc de viţă de vie.

Cum se administrează:

Doza preparatului şi durata curei de tratament depind de gradul carenţei de fier. Siropul poate fi administrat în timpul mesei sau imediat după masă. Siropul poate fi amestecat cu suc de fructe sau legume sau cu amestecuri nutritive.

În 1 ml de Hemoglovit se conţin 17,5 mg Fe3+.

Carenţă de fier manifestă

Adulţi şi copii peste 12 ani: doza nictemerală uzuală constituie 10-15 ml sirop pe zi.

Copii cu vârsta între 1 an şi 12 ani: câte 3 mg fier/kg corp/zi sau câte 2,5-5 ml sirop pe zi.

Copii până la 1 an: doza iniţială constituie 5 picături sirop pe zi. Doza treptat se măreşte până la 2,5 ml sirop pe zi.

Durata curei de tratament constituie 3-5 luni până la normalizarea nivelului hemoglobinei. Ulterior tratamentul continuă timp de câteva săptămâni până la refacerea depozitelor de fier în organism.

Carenţă latentă de fier

Adulţi şi copii peste 12 ani: 2,5-5 ml sirop pe zi.

Copii cu vârsta între 1 an şi 12 ani: 1,25-2,5 ml sirop pe zi.

Copii până la 1 an: din cauza dozei recomandate foarte mici, siropul Hemoglovit în acest caz nu se indică.

Tratamentul continuă 1-2 luni. Pentru profilaxia fierodeficienţei doza uzuală pentru femei însărcinate şi mame care alăptează constituie câte 2,5-5 ml sirop pe zi.

Informație utilă:

Indicaţii terapeutice:

- profilaxia şi tratamentul carenţei de fier de diversă etiologie, inclusiv la femei în timpul sarcinii şi perioadei de alăptare;

- tratamentul anemiei feriprive.

Proprietăţi farmacologice:

Preparatul conţine fier Fe3+ sub formă de complex al hidroxidului de fier (III) cu polimaltoza. În componenţa hemoglobinei fierul se află sub formă bivalentă, dar anume Fe3+ (fierul trivalent) stimulează formarea globinei, ceia ce în final contribuie la creşterea nivelului hemoglobinei. Deoarece fierul se conţine sub formă neionizată, preparatul nu provoacă aşa reacţii adverse, ca iritarea mucoasei gastrointestinale, colorarea smalţului dentar, apariţia gustului metalic.

Extractul de seminţe de viţă de vie este o sursă bogată de antioxidanţi naturali – polifenoli (tanine), care interacţionează cu radicalii liberi şi îi neutralizează.

Producator Vitapharm-Com SRL

Spune parerea ta

Parerea ta despre: Hemoglovit sirop 200ml N1

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Качество

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.